Scitec 100% Beef Concentrate

44.90

Scitec 100% Beef Protein Concentrate is een superieure proteïnebron gewonnen uit gehydroliseerde beef(vlees) eiwitten! Doordat deze BEEF protein uit gehydroliseerde peptide eiwit gewonnen wordt en voorverteerd is ben je zeker van een hoge biologische waarde, goede verteerbaarheid en snelle opneembaarheid, zoals je van Scitec producten gewend bent natuurlijk!

  • Bevat enkel top rundvlees als basis, onbewerkt en hormoonvrij!
  • Draagt bij aan het onderhoud en groei van het spierweefsel en het ondersteunt botten en tanden
  • Met een hoge biologische waarde
  • Geef je lichaam de kans om vetvrije spiermassa te ontwikkelen en reeds opgebouwde spiermassa te behouden!
  • Bevat alle noodzakelijke aminozuren waaronder de 9 aminozuren die het lichaam niet zelf kan aanmaken
  • Perfect in te zetten als aanvulling op melkeiwit-shakes
  • Ideaal voor mensen met een lactose-intolerantie

Beschrijving

Scitec BEEF Protein Concentrate is een superieure proteïnebron gewonnen uit gehydroliseerde beef(vlees) eiwitten!

Eiwitten, Aminozuren, Proteine, iedereen die deze termen hoort denkt gelijk aan spieropbouw, krachtsport of spierherstel. Logisch want aminozuren welke gewonnen worden uit eiwitten met een hoge biologische waarde zijn van essentieel belang voor het onderhoud van het lichaam en de aanmaak van nieuw spierweefsel!

Kip en (rund)vlees eiwitten behoren tot de beste kwaliteit eiwitten voor herstel en groei. Doordat het aminozurenprofiel van een dierlijk eiwit erg effectief is word er in een fitnessdieet vaak gebruik maakt van deze eiwitten. Omdat er steeds meer krachtsporters spiergroei en ontwikkeling linken aan rundvlees eiwit/proteine heeft Scitec een superieure proteineshake van gehydroliseerde Beef Protein ontwikkeld!

Breek niet langer eiwit af door het (te lang) verhitten van vlees en kies niet langer voor vleeseiwitten bereid uit hormoonvlees of afkomstig van discutabele bronnen. Scitec BEEF Concentrate bevat enkel top rundvlees als basis, onbewerkt en hormoonvrij! Door je spieren regelmatig te voeden met Scitec 100% BEEF Proteine geef je het lichaam de kans om vetvrije spiermassa te ontwikkelen en reeds opgebouwde spiermassa te behouden!

Scitec 100% BEEF eiwit bevat alle noodzakelijke aminozuren waaronder de 9 aminozuren die het lichaam niet zelf kan synthetiseren en belangrijk zijn voor de spierontwikkeling. O.a. Histidine, Isoleucine, Leucine, Lysine, Methionine, Fenylalanine, Threonine, Tryptofaan en Valine.

Dit product is perfect in te zetten als aanvulling op melkeiwit-shakes of als alternatief voor mensen met een intolerantie voor lactose!

Extra informatie

Smaak

Caramel Vanilla, Raspberry Cream