Scitec 100% Casein Complex

59.90

Scitec Casein Complex levert de broodnodige eiwitten gedurende het slapen. Tijdens het slapen herstelt het lichaam en de Casein Complex zorgt tot 6 uur lang voor brandstof om te helpen bij het proces van spierherstel en spiergroei.

  • 22 gram eiwit
  • Langzame afgifte tot 6 uur
  • Compleet aminozuren profiel
  • Extra L-Glutamine

Beschrijving

Scitec Casein Complex is een Micellar Caseïne dominante melkeiwit mix bestaande uitsluitend uit Caseïne melkeiwitten. Caseïne is rijk aan essentiële vertakte aminozuren (BCAA’s) en bevat meer (meer dan Whey) L-Glutamine, het meest voorkomende vrije aminozuur in menselijk bloed en verantwoordelijk voor spierherstel, spiergroei en spierbehoud! Eiwitten uit Scitec Casein Complex dragen bij aan de handhaving en groei van spiermassa en ook aan de instandhouding van botten *.

Door het belasten van de spieren tijdens een training ontstaan er kleine scheurtjes in de spiervezels, deze scheurtjes maken het mogelijk spiermassa aan te zetten door ze te laten herstellen door hoogwaardige eiwitproducten zoals Scitec Casein Complex!

Scitec Caseine Compleex wordt langzaam opgenomen en geeft langdurig afgifte aan de spieren, dit maakt deze protein shake ideaal om in te zetten bijvoorbeeld voor het slapen gaan.

De melkeiwitten uit Scitec Casein Complex zijn zogenaamde volwaardige eiwitten, omdat ze het lichaam voorzien van alle noodzakelijke soorten aminozuren, waaronder de 9 aminozuren die het lichaam niet kan synthetiseren en welke dus door voeding aangeleverd dienen te worden! (o.a.Histidine, Isoleucine, Leucine, Lysine, methionine, fenylalanine, threonine, tryptofaan en Valine).

Door de zuivere filterwijze van de eiwitten uit caseine heeft Scitec Casein Complex een zeer hoge anabolische (spieropbouwende) waarde en is hij zeer goed in te zetten naast de gangbare whey-eiwitten en aminozuren!

Bevat extra L-Glutamine en Taurine alsmede de verteringsenzymen papaïne en bromelaïne welke zijn toegevoegd aan deze formule voor nog betere opname in het lichaam!

* Deze verklaringen zijn goedgekeurd door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid.

100% Aspartaam vrij!

Extra informatie

Gewicht

920 gram, 2350 gram

Smaak

Belgian Chocolate, Cantaloupe White Chocolate, Maracuja White Chocolate