Aanbieding!

Scitec Ami-NO Xpress

24.90

Onze meest uitgebreide Intra-workoutformule – ontworpen om de meest intense workouts te ondersteunen. Als je ernaar streeft om het maximale uit je sessie te halen en een pomp als geen ander hebt, dan is dit het product voor jou.

  • 18 gram aminozuren
  • 2.5 gram Betaine
  • Mixed makkelijk
  • Snelle opname door Xpress formule

Beschrijving

Scitec Ami-NO Xpress, de nieuwste intra-workout spierstimulator is gearriveerd! Als aanvulling op de populaire Scitec Amino Magic is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van semi-essentiële en essentiële aminozuren een feit!

Naast een compleet scala aan gemicroniseerde aminozuren bevat deze uitermate spieropbouwende mix ook Betaine, L-citrulline & Beta-alanine wat ervoor zorgt dat naast direct spierherstel en spiergroei(tijdens de training) ook je pomp en uithoudingsvermogen geboost worden!

Scitec Ami-NO Xpress bevordert jouw workout

Scitec Ami-NO Xpress, bevat alle 19  ingrediënten voor een extreme workout en hoge intensiteit trainingen. Door het gebruik van bio-actieve ingrediënten uit 4 verschillende matrixen krijgt het lichaam de kans het spieropbouwproces te versnellen en de intensiteit van de workout te kunnen verhogen terwijl spierafbraak en verzuring geminimaliseerd worden! Zo functioneert Betaine uit Ami-no Express als methyl-donor en ondersteund hiermee belangrijke bio-chemische processen in het lichaam en zijn naast de direct opneembare Branched Chain Amino Acids ook een stikstofbooster toegevoegd aan de mix!

De amino’s uit Scitec’s speciaal geselecteerde formule zijn zogenaamde gemicroniseerde aminozuren. Zij worden sneller opgenomen door de spiercellen en kunnen daarom direct hun herstellende functie vervullen. De amino matrixen zijn vergezeld van onder meer pure L-Citrulline, BCAA’s en L-Arginine Alpha-Ketoglutaraat (AAKG). Doordat het voeden van de beschadigde spiercellen samengaat met een verbeterde bloedsdoorloop en uitgestelde verzuring zorgt Scitec Ami-NO Express voor harde droge spiermassa en volgepompte aderen, HARDCORE ingrediënten voor HARDCORE resultaten dus!

De stikstofbooster Citrulline Malate krijgt nog meer power door fosfor, vitamines C, B6, B9 en B12 die helpen met het tegengaan van uitputting en bijdragen aan het handhaven van het imuunsysteem rondom en tijdens intensieve trainingen.

Scitec Ami-NO Xpress is bij uitstek de meest complete aminozuren-matrix combi en performancebooster van dit moment, natuurlijk bevat deze formule ook belangrijke overige ingrediënten zoals Magnesium en Kalium.

Extra informatie

Smaak

Orange Mango, Peach Ice Tea

Voedingswaarden

Scitec Ami-NO Xpress label

Gebruik

Meng 1 servering van 22 gram met 500 milliliter water en drink het dagelijks tijdens een workout.

Verpakking

440 gram – 20 servingen