Scitec Amino Liquid 50

24.90

Scitec Amino liquid 50 voor direct spierherstel en groei! Krijg alle benodigde aminozuren om de aanwas van nieuw spierweefsel te stimuleren. Bij elke servering Scitec Amino Liquid 50 krijg je een hoge dosering essentiële en semi-essentiële aminozuren binnen. Vanwege de vloeibare vorm waarin dit suppelement verkrijgbaar is, is het nog nooit zo makkelijk geweest om te werken aan spierbehoud, spierherstel en spiergroei.

  • Volledig aminozurenspectrum!
  • hoge dosering essentiële  amino’s!
  • “express loader” systeem voor directe opname!
  • voorverteerde proteïne voor droge, harde spiermassa!
  • 1 liter aan de beste aminozuren van Scitec!

Beschrijving

Scitec Amino liquid 50 voor direct spierherstel en groei! Krijg alle benodigde aminozuren om de aanwas van nieuw spierweefsel te stimuleren. Bij elke servering Scitec Amino Liquid 50 krijg je een hoge dosering essentiële en semi-essentiële aminozuren binnen. Vanwege de vloeibare vorm waarin dit suppelement verkrijgbaar is, is het nog nooit zo makkelijk geweest om te werken aan spierbehoud, spierherstel en spiergroei. En met een inhoud van 1 liter ben je voor maar liefst 66 serveringen voorzien van een volledig aminozurenrprofiel van hoge kwaliteit en biologische opneembaarheid. Begin met Scitec Amino Liquid 50 – en begin met het aanmaken van droge spiermassa!

Aminozuren spelen een cruciale rol in de spieropbouw van de mens. Aminozuren kunnen gewonnen worden uit hoogwaardige eiwitten(proteine) maar Scitec Amino Liquid 50 levert de benodigde aminozuren al voorverteerd aan! Door het verteringsproces gedeeltelijk over te slaan krijgt men de snelste vorm van spierherstel! Vooral in de eerste 45 min. na de training(“the anabolic window”) kan men uitstekend gebruik maken van deze amino’s. Ook wordt deze amino vlak voor het slapen gaan genomen wanneer men droog wil worden en vetmassa wil voorkomen! Op die manier kun je met de beste aminozuren resultaten boeken!