Scitec Arginine Liquid

28.90

Scitec Arginine Liquid geeft je een megadosis Arginine voor een boost en pomp die uren lang aanhoudt! Arginine is een aminozuur in vrije vorm dat op vele manieren betrokken is bij het maken van spiermassa en het vasthouden van de pomp. Scitec Arginine Liquid is het product dat het verschil maakt in de sportschool, een pomp die uren lang aanhoudt, resultaten boeken is nog nooit zo makkelijk geweest!

  • 5000 mg arginine per dosering
  • 40 porties per fles
  • Makkelijk in te nemen door vloeibare substantie

Beschrijving

Scitec Arginine Liquid ondersteund een sporter bij het behalen van zijn doelstellingen. Arginine is een semi-essentieel aminozuur. Dit betekent dat het lichaam de stof zelf kan aanmaken en onttrekken uit voedsel. In bepaalde omstandigheden kan het lichaam niet voldoende aanmaken. Dit geldt o.a. voor krachtsporters. In een dergelijk geval kan het verstandig zijn om dit aminozuur te supplementeren.

Het aminozuur heeft verschillende toepassingsmogelijkheden. Dankzij de vele functies kan het zowel ingezet worden voor de aanmaak van spiermassa als voor vetverbranding. Waarschijnlijk heb je dit stofje al eerder voorbij zien komen op het label van jouw pre-workout. Vanwege de positieve effecten op de zuurstofopname (en pomp) en verbranding is dit een geliefd ingrediënt.

Scitec Arginine Liquid biedt sporters een hoge kwaliteit Arginine bron. L-Arginine is een semi-essentieel aminozuur dat zijn oorsprong vindt in eiwit. Vandaar dat Scitec Arginine Liquid perfect te combineren is met een eiwitrijk dieet! Het is een ware aanvulling op je eiwitshakes en deze combinatie zorgt voor een toenemende spiergroei en effectieve trainingen!

Hoe werkt Scitec Arginine Liquid

Arginine Liquid van Scitec Nutrition is een belangrijk en vanzelfsprekend supplement voor krachtsporters. Dit aminozuur is de enigste precursor van Nitric Oxide Dit houdt in dat arginine door het lichaam wordt omgezet naar Nitric Oxide. Deze stof helpt bij de verwijding van bloedvaten wat de opname van zuurstof en voedingsstoffen ten goede komt. Doordat het een rol speelt in het regulereren van de bloedtoevoer naar de spieren die we trainen ervaren sporters een verhoogde spierpomp.

Tevens helpt Scitec Arginine Liquid bij de afvoer van afvalstoffen en stimuleert het  lichaamseigen groeihormonen. Het resultaat is een bevorderend effect op de aanmaak en ontwikkeling van nieuw spierweefsel. Het ontvet spiermassa waardoor er kan worden gewerkt en het verbeteren van jouw vetvrije massa verhouding.

Voor wie is Scitec Arginine Liquid?

L-Arginine is een conditioneel essentieel aminozuur die bij vele doelstelling past. De toevoeging van Arginine binnen het dieet draagt voor een sporter bij aan het stimuleer van de aanmaak van spiermassa. Daarnaast heeft het ook een positief effect op de vetstofwisseling en verminderen van vetopname.

Extra informatie

Inhoud

1000 ml

Smaak

Orange Passion fruit

Voedingswaarden

Scitec Arginine Liquid label

Gebruik

Meng dagelijks 1 servering van 25 milliliter in 250 milliliter water en drink dit voor elke training. Mix goed voor gebruik.

Verpakking

1000 ml – 40 serveringen