Scitec BCAA + Glutamine Xpress

37.90

Scitec BCAA + Glutamine Xpress is het perfecte supplement om tijdens en na de training te drinken. Niet langer is het nodig om deze afzonderlijk van elkaar te nemen. Door de 3 belangrijkste aminozuren te combineren met het meest voorkomende aminozuur in het lichaam bereik je optimale spierherstel en spiergroei!

  • Hoge dosering: 10000 miligram
  • 5 gram Glutamine
  • 5 gram BCAA
  • 1:1 ratio van BCAA’s en Glutamine
  • Versterkt met Taurine
  • Suikervrije formule
Wissen

Beschrijving

Scitec BCAA Glutamine Xpress bevat maar liefst een dosering van 10 gram BCAA’s en glutamine per servering. Verzeker jezelf ervan dat je essentiële aminozuren binnenkrijgt die jouw herstel maximaliseren en jou helpen harder te kunnen trainen.
Het lichaam kan zelf geen essentiële aminozuren aanmaken. Je kan deze enkel uit voeding halen. Daarom is het toevoegen van deze amino’s zo ongelofelijk belangrijk. Door Scitec BCAA Glutamine Xpress in te zetten als intra- of post-workout hou jij de levels van aminozuren in het lichaam optimaal. Ondanks dat je uit voeding een bepaalde hoeveelheid BCAA’s haalt is die bij lange na niet genoeg voor een actief sporter om maximaal te presteren.

BCAA’s en Glutamine zijn onmisbaar

De inname van voldoende BCAA’s (Branched Chain Amino Acids) is van groot belang voor een krachtsporter. Een complete eiwit bestaat uit 21 aminozuren waarvan de BCAA’s het meeste doen voor de spieropbouw. Tegelijkertijd kunnen deze aminozuren niet door het menselijk lichaam worden aangemaakt. We kunnen ze enkel en alleen uit onze voeding halen. Met Scitec BCAA + Glutamine Xpress krijg je in een klap een hoge dosering binnen en neem je al tijdens de training een voorsprong op je spierherstel en dus SPIERGROEI!

Glutamine is het meest voorkomende aminozuur in het menselijk lichaam. Tijdens een training – wanneer er stres in het lichaam plaatsvindt – verbruiken we grote hoeveelheden glutamine. Het is belangrijk om  te voorkomen dat de aanwezige reservoirs uitgeput raken tijdens een training en(!) daarna. Deze werkzame stof is belangrijk voor het proces van spierherstel en zorgt voor de afgifte van groeihormonen. Glutamine uit Scitec BCAA + Glutamine Xpress is een echte bouwsteen voor spierontwikkeling!

Voor wie is Scitec BCAA Glutamine Xpress?

Dit product is een geweldige intra-workout formule en is geschikt voor iedereen die actief sport. Het kan jou helpen om spierafbraak tegen te gaan en het spierherstel proces te bevorderen. Mix de poeder met water en drink het gedurende een training op.

Extra informatie

Gewicht

600 gram

Smaak

Fruity Bubblegum, Watermelon, Long Island Ice Tea, Apple

Voedingswaarden

Scitec Nutrition BCAA + Glutamine Xpress label

Gebruik

Mix 1 servering van 12 gram met 600 ml water. Drink tijdens de training op.

Verpakking

600 gram – 50 serveringen