Scitec BCAA Xpress

Vanaf: 26.90

Scitec BCAA Xpress is de ideale intra workout. De 2:1:1 verhouding bestaat uit Leucine, Isoleucine en Valine. Makkelijk te mengen en in lekker smaken verkrijgbaar.

  • 7 gram BCAA
  • 2:1:1 verhouding
  • De ideale intra workout
  • Essentiële voedingsstoffen voor spieropbouw!
  • Direct opneembaar tijdens katabole momenten!
  • Hoge kwaliteit vrije vorm aminozuren!

Beschrijving

Scitec BCAA XPRESS, vrije vorm direct opneembare aminozuren! De letters BCAA in Scitec BCAA XPRESS staan voor Branched-Chain Amino Acid. In gewoon Nederlands betekent dit ‘vertakte keten aminozuren’. Het gaat om de drie essentiële aminozuren leucine, isoleucine en valine. De BCAA’s vormen gezamenlijk een derde van de voeding voor je spieren en zijn zeer betrokken bij je spieropbouw. Doordat het lichaam deze verbinding van aminozuren niet zelf kan aanmaken zijn BCAA’s op supplement basis voor spieropbouw van groot belang.

De laatste jaren wordt ook vooral gekeken naar het effect van BCAA’s tijdens en na inspanning. Wanneer BCAA’s worden genomen tijdens of na inspanning is de spierschade minder en wordt de eiwitopbouw(spiergroei) sneller in gang gezet. Zelfs wanneer men gedurende de dag al hoog in de eiwitiname zit behouden de BCAA’s hun spierversterkende werking.

Scitec Nutrition BCAA Xpress kort voor, tijdens en meteen na inspanning heeft een anabole werking op de spierstofwisseling. Dit komt omdat de snelheid van eiwitopname wordt verhoogd en de snelheid van eiwitafbraak wordt geremd. Onderzoeken uit de chirurgie en orthopedie laten zien dat doelmatige opname van deze aminozuren de ontwikkeling van de spierdoorsnede en spiermassa bevorderen!

Doordat Scitec Nutriotn BCAA Xpress in poedervorm voorzien is van vrije vorm aminozuren is het goed tijdens de training te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld een Vitargo of Isotec. Op deze manier word het lichaam gevoed op het moment dat het het hardst nodig is en word de spieropbouw gemaximaliseerd en de de spierafbraak geminimaliseerd!

Beste moment van inname; direct voor, tijdens en na de training. Eventueel gecombineerd met een snelle koolhydraat zoals Vitargo of Isotec voor complete ondersteuning.

Extra informatie

Gewicht

500 gram, 700 gram

Smaak

Unflavored, Apple