Scitec Beta Alanine

19.90

Scitec Beta Alanine; hét supplement voor langere, minder vermoeiende trainingen met een beter resultaat! Beta Alanine is een aminozuur dat veel wordt gebruikt door atleten omdat Beta Alanine essentieel is voor je organisme door bij te dragen aan de homeostase van je spieren. Het helpt tegen de ophoping van melkzuur tijdens de training. Langere, intensievere trainingen – uitstellen spiervermoeidheid – snel herstel.

  • Is een aminozuur dat ophoping van melkzuur in de spieren vertraagt
  • Ga voor langere, intensievere trainingen
  • Uitstellen van spiervermoeidheid / verzuren van spieren
  • Perfect voor sporters die het maximale uit hun training willen halen!
  • Verrijkt met L-Histidine

Beschrijving

Zodra je grote inspanning levert en je lichaam niet voldoende zuurstof heeft om energie te produceren, krijg je melkzuur. Hoe meer melkzuur je in je lichaam hebt, hoe hoger het PH gehalte van je spiervezels wordt. Dit zorgt voor spiervermoeidheid en een verminderde motivatie om door te trainen. Dit noemen we ook wel: het falen van de spieren.

Output tijdens training verhogen – meer uithoudingsvermogen – perfect voor gewichtheffers en/of uithoudingsatleten

Scitec Beta Alanine zorgt ervoor dat melkzuur uit blijft en je langer door kan gaan met je training, ook vertraagt het de spier falen waardoor je je langer kan trainen met een beter resultaat. Voel een verschil in je training en kies voor Beta Alanine van Scitec!