Scitec Carni Complex

29.90

Scitec Carni Complex biedt de twee populairste L-carnitine vormen samen in een capsule met een nettogewicht van 1200 mg! Je krijgt 1000 mg L-carnitine en L-tartraat per capsule en ook de geacetyleerde versie Acetyl L-Carnitine (ALC), die enigszins andere eigenschappen heeft.

  • 1000mg Carnitine L-Tartraat
  • 200mg Acetyl L-Carnitine

Beschrijving

Carni Complex van Scitec Nutrition voorziet in de 2 populairste L-Carnitine vormen. Gebundeld in grote, 1200 milligram capsules. Per capsule krijg je 1000 milligram van L-Carnitine L-Tartrate en Acetyl L-Carnitine (ALC) binnen.

Scitec Carni Complex is een vernieuwde vetverbrandende formule bedoeld als “instant-burner” voor fanatieke sporters. De door het lichaam geactiveerde L-Carnitine afkomstig van verschillende bronnen zorgen voor de afbraak van moeilijk afbreekbaar verzadigd vet. Doordat er diverse l-carnitine bronnen gebruikt worden in deze fatburner is hij voor verschillende lichaamstypen inzetbaar, dit is onder andere de reden waarom Scitec Carni Complex vaak verkozen wordt boven een reguliere l-carnitine bron.

Voedingswaarden

Scitec Nutrition Carni Complex label

Gebruik

Neem dagelijks 1 capsule. Voor het beste resultaat 1 capsule 60 minuten voor de training innemen.

Verpakking

60 capsules – 60 serveringen