Aanbieding!

Scitec Jumbo Hardcore

Vanaf: 33.90

Scitec Jumbo Hardcore is onze meest geavanceerde massale gainer. Met 46 actieve ingrediënten is dit echt de meest hardcore van alle mass gainer. De unieke mix van hoogwaardige eiwitten, koolhydraten en creatines maakt het de beste keuze voor diegenen die op zoek zijn naar serieuze massa.

  • 50 gram eiwit
  • 20 gram aminozuren
  • 500 kcal
  • 5 verschillende kwaliteits proteïnes met “Time-released” afgifte systeem!
  • 7 verschillende koolhydraten voor langdurige kracht en energie waaronder het gepatendeerde MODCARB systeem van Scitec ! (en onder meer: Cyclic Dextrine, Palatinose, Waxy Maixe!)
  • 6 multi-level creatines met verschillende PH-waardes waaronder ook de meest geconcentreerde CREAPEP-variant!
  • NO (Nitric-Oxide) BOOSTER NOP-47 met speciaal verrijkte Bioactieve elementen voor verbeterde opname!
  • 8 verschillende Scitec MATRIXES voor herstel, groei, concentratie, en bevordering droge spiergroei en ontwikkeling!

Beschrijving

Scitec Jumbo Hardcore is de crème de la crème binnen de Jumbo serie. Na de Populaire Scitec Jumbo en Scitec Jumbo Professional weightgainers is er een next-level variant in de lijn ontwikkeld.

Dit is een gainer die niet draait om aankomen in massa in algemene zin. De complete ingrediëntenlijst is zorgvuldig samengesteld om een unieke mix te creëren die staat voor kwalitatieve massa toename. In andere woorden vetvrije massa/droge spiermassa. Het uiteindelijke doel is om meer spiermassa op te bouwen en te groeien. Hierbij willen we de toename in vet minimaliseren. Dat is precies waar het bij deze lean muscle gainer om gaat.

Bij de ingrediëntenlijst draait het niet om de hoogste score calorieën te behalen. Het draait erom dat jij voorzien wordt in kwalitatieve macronutriënten. Door efficiënte voeding wordt jouw lichaam in staat gesteld om te herstellen en nieuw (spier)weefsel aan te maken. Dit wordt gerealiseerd met maar liefst 46 werkzame ingrediënten. Een indrukwekkende ingrediëntenlijst met de nieuwste spieropbouwende en herstellende ingrediënten uit “bodybuild-land” toegevoegd aan de vertrouwde matrix van creatines, aminozuren, eiwitten en koolhydraten.

Wil jij zo lean mogelijk spiermassa opbouwen. Dan kies je voor Scitec Jumbo Hardcore.

Scitec Jumbo Hardcore is absolute kwaliteit

De unieke mix van hoogwaardige eiwitten, koolhydraten en creatines maakt het de go-to-gainer voor mensen die op zoek zijn naar serieuze massa. Het is vaak moeilijk om alleen calorieën van hoge kwaliteit toe te voegen. Voor een sporter is een goed dieet het moeilijkste wat er is. Het binnenkrijgen van hoge kwaliteit voedingsbronnen is geen eenvoudige opgave.

Dit geld des te meer voor een sporter die in de bulk fase zit. Voor velen ligt de nadruk op veel eten; met name veel koolhydraten. Maar het lichaam heeft meer nodig. Een compleet aminozuren profiel afkomstig van een hoge kwaliteit bron voor snelle opname en maximaal herstel. Vitamines en mineralen die dienen als bouwstenen voor nieuw weefsel en helpen/ondersteunen bij de eiwitsynthese. En uiteraard een mix van enkelvoudige en meervoudige koolhydraten afkomstig uit verschillende bronnen voor energievoorziening en voeding van het lichaam.

Door Jumbo Hardcore aan uw routine toe te voegen, wordt het behalen van uw intakedoelen een beetje eenvoudiger.

Scitec Jumbo Hardcore is ideaal voor sporters die op zoek zijn naar één product waar alles in zit wat ze nodig hebben. Het is de ultieme massa-gainer met hoogwaardige wei-eiwitten, multi-source koolhydraten en 6 soorten creatine.

Voor wie is Scitec Jumbo Professional?

Extra informatie

Gewicht

1530 gram, 3060 gram, 5355 gram, 6120 gram

Smaak

Banana Yoghurt, Brownie Praline, Brittle White Chocolate

Voedingswaarden

Scitec Nutrition Jumbo Hardcore label

Gebruik

Mix 1 servering (153 gram) met 500 ml water. Gebruik dagelijks, bij voorkeur na de training.

Verpakking

1530 gram – 11 serveringen
3060 gram – 22 serveringen
6120 gram – 44 serveringen