Scitec Jumbo Professional

Vanaf: 30.90

Scitec Jumbo Professional is speciaal ontwikkeld voor een meer atletische lichaamsbouw, versnelde spierontwikkeling, spierkrachttoename en goede energieverdeling met zo min mogelijk opbouw van vetmassa! Het is echt een High Tech All-in-one Musclegainer van Scitec Nutrition!

  • 52 gram hoogwaardige proteïne per serving!
  • Verbeterde en hoger gedoseerde “JUMBO-EXTRA” matrix (12.000 MG!)
  • 6 verschillende vormen high tech creatine!
  • “6-CARB” koolhydraatmengsel met gefaseerde opname inclusief o.a. Oat meel, Palatinose ™  & Vitargo ® !!
  • Aspartaam vrije formule!

Beschrijving

Scitec Jumbo Professional is een complexe en geavanceerde lean mass- / weightgainer. Het is de tussenstap die je kan maken binnen de Jumbo familie. Met behulp van een hoog eiwit percentage en een goed uitgebalanceerde hoeveelheid koolhydraten ben jij in staat de volgende stap binnen jouw progressie te maken.

Jumbo betekent GROOT! Jumbo betekent STERK! De oorspronkelijke Scitec Nutrition JUMBO is ontwikkeld om mensen te helpen met een zeer snelle stofwisseling (ectomorf/“magere lichaamstypen”), en mensen die extreem veel energie verbruiken als gevolg van hun activiteiten. De verhoudingen van Scitec Jumbo weerspiegelen deze doeleinden. De populariteit van Scitec JUMBO – als gevolg van de kwaliteit en de resultaten – waarborgde de ontwikkeling van een specifieke formule voor de meer normale en atletische stofwisseling en een All-in-one shake voor Bodybuilding! Hiermee is het tweede lid van de Scitec JUMBO familie, Scitec JUMBO PROFESSIONAL geboren!

Jumbo Professional heeft nóg meer oog voor spieropbouw

In Scitec Jumbo Professional verschoven we de verhouding naar een hoger percentage eiwit! Doordat een teveel aan calorieën (uit met name koolhydraten) kan zorgen voor teveel vet opbouw hebben we deze verlaagd, dit uiteraard met het oog op onze doelgroep voor deze shake.

Scitec Jumbo Professional voedt en herstelt het lichaam en bevorderd tegelijkertijd de spieropbouw op meerdere fronten zodat er nog maar één ding overblijft waar u rekening mee hoeft te houden, namelijk de training!

Scitec Jumbo Professional bevat enkel hoogwaardige wei-eiwitten. Dieetproteïnen zoals uit Wei-eiwit (Whey protein) zijn de bron van stikstof en bevatten onmisbare aminozuren die het lichaam nodig heeft voor groei en onderhoud van het spierweefsel. Scitec JUMBO PROFESSIONAL draagt hiermee bij ??aan de groei en het onderhoud van spiermassa. * Wei-eiwit uit melk is een zogenaamde complete eiwit, omdat het lichaam alle noodzakelijke aminozuren binnenkrijgt waaronder de 9 aminozuren (dwz Histidine, Isoleucine, Leucine , Lysine, Methionine, Fenylalanine, Threonine, Tryptofaan, Valine) die als essentieel voor het leven worden beschouwd, omdat het lichaam ze niet kan synthetiseren.

Wat is het verschil met de andere twee Jumbo varianten?

Naast de Scitec Jumbo Professional heb je ook nog de Scitec Jumbo en de Scitec Jumbo Hardcore. Elke variant past bij een bepaald lichaamstype en/of een zekere fase binnen jouw dieet en trainingsplan. Het is dus goed om te bepalen waar jij je momenteel bevind binnen jouw pad naar succes. Om het niet al te lastig te maken geven wij het volgende advies:

  • Scitec Jumbo is ontworpen voor de echte hardgainers. Ideaal voor sporters met een slank fysiek en een snelle stofwisseling die moeite hebben om aan te komen. Ook uitermate geschikt voor de sporter die snel meer (spier)massa wilt aanmaken.
  • Scitec Jumbo Professional is geschikt voor mensen met een atletisch lichaamstype met een ietwat snellere stofwisseling. Wij adviseren dit product te gebruiken aan sporters die een gemiddeld trainingsniveau hebben en op een meer gevorderd niveau zitten op het gebied van spierontwikkeling.
  • Scitec Jumbo Hardcore is de perfecte keuze als de nadruk ligt op het verkrijgen van droge spiermassa. Dit is een superieure lean mass gainer waarbij alle ingrediënten zich richten op het stimuleren van de aanmaak van nieuw spierweefsel. In dit geval ben je een gevorderde sporter.

Voor wie is Scitec Jumbo Professional?

Scitec Jumbo Professional is geschikt elke sporter die een gemiddeld trainingsniveau hebben en de volgende stap willen maken binnen hun doelstellingen. Met behulp van dit product kan jij meer massa aanmaken en spierweefsel ontwikkelen dankzij zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Ook adviseren wij dit product in te zetten wanneer er sprake is van een ietwat snelle stofwisseling.

voor mensen met een atletisch lichaamstype met een ietwat snellere stofwisseling. Wij adviseren dit product te gebruiken aan sporters die een gemiddeld trainingsniveau hebben en op een meer gevorderd niveau zitten op het gebied van spierontwikkeling.

Extra informatie

Gewicht

1620 gram, 3240 gram, 6480 gram

Smaak

Banana

Voedingswaarden

scitec jumbo professional label

Gebruik

Meng één dosering (162 gram) in 400 milliliter water. Gebruik elke dag en bij voorkeur na de training.

Verpakking

1620 gram – 10 serveringen
3240 gram – 20 serveringen
6480 gram – 40 serveringen