Aanbieding!

Scitec Jumbo

Vanaf: 54.90

Jumbo van Scitec bevat maar liefst 50 gram van de hoogste kwaliteit eiwitten per portie! Ook zijn er 6 verschillende soorten koolhydraten aan toegevoegd en bevat Scitec Jumbo geen kunstmatige zoetstoffen!

  • 50 gram eiwit
  • 8 gram creatine
  • 806 kcal
  • de hoogste kwaliteit eiwit
  • 6 verschillende soorten koolhydraten
  • Dé ideale Mass Gainer: Go BIG!

Beschrijving

Scitec Jumbo is ontworpen om spierontwikkeling, spierherstel, prestaties en energie toe te laten nemen. Dit is gedaan met een snel werkend wei eiwit zodat het geschikt is om te gebruiken zowel voor, tijdens en na de training. Ook zitten er 5 soorten creatine in voor optimale spiergroei. Dit product is ideaal voor sporters die snel spiermassa willen aanzetten!

Het is aangetoond dat men snel de neiging heeft om hun werkelijke verbruik van voedingsstoffen te overschatten als men probeert spieren en spierkracht te verbeteren. Ze denken dat ze goed en genoeg eten voor een constante en aanzienlijke vooruitgang. Hier gaan veel mensen de fout in! Er is niets krachtiger dan het consequente gebruik van de juiste hoeveelheid calorieën. Goede koolhydraten en spieropbouwende eiwitten zijn onmisbaar bij het kweken van spieren.

Een levensstijl die zo strikt is zodat je alle voedingsstoffen perfect binnen krijgt is erg moeilijk. Vaak heeft men hier de tijd niet voor of geen zin in. Daarom is er nu Scitec Jumbo! Dagelijks gebruik van Scitec Jumbo kan echt helpen om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen en vooruitgang te boeken.

Extra informatie

Gewicht

3250 gram, 6600 gram, 8800 gram

Smaak

Vanilla, Strawberry, Chocolate