Scitec Liquid Carni-X 100000

24.90

Scitec Carni-X Liquid 100.000 is dé vloeibare L-carnitine boost voor energie en verhoogde stofwisseling! De definitie in je spieren die je altijd gewild hebt ligt voor het grijpen!

  • Goed voor de bevordering van vetverbranding en herstel van je spieren
  • Bevat 2500 mg L-Carnitine per shot
  • 40 doseringen per fles
  • Bron van vitamine C
  • Vet vrij!

Beschrijving

Er zit in 1 fles Carni-X Liquid 100.000 maar liefst 100.000 MG L-Carnitine met doseringen van wel 2500 MG sterk! L-Carnitine is een veilig en effectief aminozuur dat vetafbraak stimuleert en de energie in je lichaam verhoogt. Carni-X Liquid van Scitec maakt het daarom mogelijk om snel vet te verliezen en energie te winnen! De vloeibare formule zorgt voor een snelle opname in het lichaam.

Vet verdwijnt als sneeuw voor de zon! Zet vet om in energie en stimuleer je stofwisseling!

Scitec Carni-X Liquid zet verzadigde vetten om in energie en stimuleert de stofwisseling. Carni-X Liquid zorgt voor het afbreken van alle moeilijk te verbranden vetreserves en stelt je in staat om meer definitie te krijgen!

Perfect te gebruiken in combinatie met een fatburner!

Een fatburner gebruiken samen met Carni-X Liquid zorgt voor een nóg snellere stofwisseling en vetverbranding. Voor de echte hardcore sporters die zo snel mogelijk een laag vetpercentage willen hebben! Verleg je grenzen met Scitec Carni-X Liquid!