Scitec Mastodon

54.90

Scitec MASTODON levert Fosfatidezuur (PA) in een wetenschappelijk onderzochte effectieve dosis voor verhoogde eiwitsynthese optimalisatie en krachttoename!

  • Bevordert de aanmaak en opname van eiwit
  • Krachttoename
  • Toename spiermassa

Beschrijving

Scitec Mastodon bevat unieke componenten, waaronder Fosfatidezuur, een fosfolipide. Dit is een belangrijke structurele component van biologische membraansystemen. Het is een boodschapper die eiwitsynthese stimuleert en aanzet. Verschillende studies geven aan dat Fosfatidezuur een cruciale rol speelt in de mechanische activering van eiwitsynthese! Dit is alles wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken!

Verbreek barrières en verbeter jouw performance in de sportschool.

Een innovatief supplement voor een verbeterd fitness resultaat

Bij Scitec Nutrition wordt begrepen wat een atleet wilt: het maximaliseren van resultaat en prestaties. De in-house wetenschappers richten zich dagelijks op het verbeteren van bestaande formules én op het ontwikkelen van nieuwe en baanbrekende producten. Scitec Mastodon is het resultaat van de continue drift om sporters verder te helpen in hun sportieve doelstellingen.

De uitkomst van jaren onderzoek is een innovatief supplement volledig ontwikkeld uit nieuwe werkzame stoffen. Een interessant gegeven voor de ervaren en gevorderde sporter die al bekend zijn met verschillende ingrediënten en producten op het gebied van suppletie. Als door de wol geverfde sporter ben je altijd op zoek naar dat ene product wat een nieuwe boost geeft aan jouw prestaties.

Met Scitec Mastodon is dat product binnen handbereik. Na intensief onderzoek spreken de resultaten voor zichzelf (zie onderstaand). Een zuivere vorm Scitec Mastodon zal nieuw spierweefsel generen doordat er meer eiwit opgenomen kan worden door het lichaam waardoor kracht en spiergroei een nieuwe boost krijgen!

Onderzocht, beproefd en geprezen

Scitec Mastodon zorgt voor een verhoogd anabool effect in het lichaam, een recente studie onderzocht dit product en noteerde verbeterde kracht, toename in spierdikte en weefsel winst gedurende een onderzoek van 8 weken!

Elk proefpersoon werd uitbundig getest vóór en na de 8 weken van supplement inname, studie wijst uit dat spierdikte toeneemt en een stijging van 12.7% in kracht niet uitzonderlijk is. Ook een toename van vetvrije spiermassa wordt makkelijker gemaakt.

Voor wie is Scitec Mastodon?

Scitec Mastodon is het uitgelezen supplement voor de atleet die zijn eiwitsynthese wilt optimaliseren. Als sporter let je goed op de inname van voldoende eiwitten (o.a. middels scitec whey). Met behulp van eiwitten herstelt het lichaam (spier)weefsel en bevordert het ook de aanmaak van nieuw spierweefsel. Mastodon van Scitec Nutrition heeft een bewezen effect op de verbetering van opnames van eiwitten en toename in kracht. Hét perfecte supplement voor de sporter die zijn prestaties naar een hoger plan wilt tillen.

Kort gezegd mag dit product niet in jouw keukenkastje ontbreken.

Voedingswaarden

Scitec Nutrition Mastodon label

Gebruik

Neem 1 servering van 3 capsules per dag.

Verpakking

90 capsules – 30 serveringen