Scitec Mega BCAA 1400

25.90

Scitec Mega BCAA 1400 – een krachtige dosering bomvol essentiële aminozuren voor optimaal spierherstel en spieropbouw! De zorgvuldig samengestelde formule is verrijkt met vitamine B5, B6 en B12.

  • Bevat een grote dosis BCAA, 1 capsule Mega BCAA 1400 is gelijk aan 2 of 3 gemiddelde capsules BCAA’s
  • Voorkomt spierafbraak
  • Ondersteunt snel herstel van de spieren na de training
  • Speciaal voor, tijdens en direct na iedere training
  • Dragen bij tot een goede energiestofwisseling en de vermindering van vermoeidheid in de spieren

Beschrijving

Scitec Mega BCAA 1400 – bomvol essentiële aminozuren voor optimaal spierherstel en spieropbouw!

De vertakte aminozuren (BCAA’s) zijn een belangrijke groep van essentiële aminozuren bestaande uit Leucine, Isoleucine en Valine. De BCAA’s zijn een van de negen essentiële aminozuren voor de mens, omdat ons lichaam ze niet kan produceren. Hun enige bron is ons dagelijks voedsel of BCAA supplementen. De BCAA’s van Scitec vertegenwoordigen 35% van de essentiële aminozuren in spiereiwitten. Vitaminen B5, B6 en B12 zitten ook in deze zorgvuldig samengestelde formule van Scitec. Deze vitaminen dragen bij tot een goed energie metabolisme en de vermindering van vermoeidheid en vermoeidheid in de spieren. Vitamine B5 (pantotheenzuur) dragen bij aan een goede synthese en metabolisme van steroïde hormonen, vitamine D en sommige neurotransmitters. Vitamine B6 speelt een rol in het eiwit en glycogeen metabolisme en samen met vitamine B12, in de functie van het immuunsysteem.

Blokkeert spierafbraak – Versnelt spierherstel en groei na training – Verhoogt het vetverlies tijdens dieet – Minimaliseert spierverlies tijdens dieet

Tenslotte bevat Mega BCAA 1400 een grote dosis BCAA’s. Ter indicatie: een enkele capsule bevat 625 mg L-Leucine, 313 mg-Valine en 313 mg L-Isoleucine. Met andere woorden, één capsule Mega BCAA 1400 is gelijk aan 2 of 3 capsules met conventionele BCAA’s.