Scitec Myomax Hardcore

35.90

Scitec Myomax Hardcore is een hardcore anabole spier & prestatie promotor van Scitec Nutrition. Scitec Myomax Hardcore is onze nieuwste formule ontworpen om het lichaam te voorzien van alle ingrediënten die belangrijk zijn voor spierherstel, groei en opbouw.

 • De ultieme alles-in-een formule: met eiwitten, essentiële aminozuren, creatine, magnesium, chroom en zink
 • Voor spieropbouw en meer spierkracht
 • Snel en eenvoudig aankomen met hoogwaardige eiwitten en koolhydraten
 • Zit niet vol met suiker en het bevat niet onnodig veel koolhydraten! Je lichaam wordt geleidelijk van energie voorzien
 • Verbetert prestaties bij opeenvolgende setjes van kortdurende, intensieve training
 • Draagt bij aan het onderhoud van normale botten
 • Bevat vetverbrandende ingrediënten zoals Coleus Forskohlii, Bitter Mellon en L-Carnitine

Beschrijving

Scitec Myomax Hardcore is een hardcore anabole spierbooster bedoeld om fysieke prestaties te verhogen tijdens high intensity krachttrainingen. ” Anabolic ” oftewel “Anabool” is de fysiologische term voor metabole processen in het lichaam die iets opbouwen, in dit geval spiermassa. Belangrijk zijn de eiwitten en de samenstellende aminozuren die vallen onder essentiële voedingsstoffen voor spiergroei en spierherstel. Scitec MyoMax Hardcore bevat maar liefst 52 gram van deze belangrijke voedingstoffen met een hoge biologische waarde (42 gram eiwit + 10 gram toegevoegde extra vrij opneembare aminozuren)!

DIVERSE EIWITBRONNEN VOOR VERBETERDE OPNAME
De gebruikte eiwitten en aminozuren bestaan niet uit een enkel type eiwit, maar zijn afkomstig uit een mix van diverse belangrijke eiwitbronnen omdat de aminozuur profielen van de verschillende types verschillen zorgen zij voor een groter bereik tijdens het opnameproces. Essentiele voedingstoffen bestaande uit proteïnen en aminozuren heeft het lichaam nodig voor groei en onderhoud spierweefsel. Hiermee draagt Scitec MyoMax Hardcore bij aan de groei en het onderhoud van spiermassa, en ook aan de instandhouding van normale botten*!

SCITEC MYOMAX HARDCORE – GEEN BERGEN SUIKERS!
In tegenstelling tot sommige weightgainers bevat Scitec Myomax Hardcore geen bergen met suiker en zijn onnodig hoge hoeveelheden koolhydraten die aan kunnen zetten tot vetmassa niet aanwezig in deze mix! Scitec Myomax Hardcore zal je dus niet overbelasten met koolhydraten, en de verhouding van koolhydraten ten opzichte van eiwitten en andere ingrediënten en overige ingrediënten ter stimulering van de aanmaak van vetvrije massa is in onze ogen dan ook ideaal! Onze formule bevat dan ook een speciale koolhydraatmengsel genaamd “Branded Waxy Corn” en Palatinose ™ Doordat de koolhydraten een hoge glycemische index en lage glycemische index kennen is deze mix perfect uitgebalanceerd! Scitec MyoMax Hardcore bevat echter nog veel meer extra wetenschappelijk bewezen actieve ingrediënten! Myomax Hardcore levert 5,5 gram van de meest bestudeerde Creatinevorm namelijk Creatine monohydraat + andere Creatines uit onze eigen spieropbouwende matrix. Van een dagelijkse dosis van 3 gram Creatine is wetenschappelijk bewezen dat de prestaties ten opzichte van kracht, hoge intensiteit trainingen en interval cardio aanzienlijk verbeterd worden! *

Sommige van onze belangrijkste bestanddelen dragen ook bij aan een of meer van de volgende gunstige fysiologische effecten * :

 • eiwitsynthese(eiwitopname).
 • De normale werking van het zenuwstelsel: neurotransmissie en spiercontractie waaronder de hartspier
 • Vermindering van vermoeidheid en lusteloosheid
 • Opname van macronutriënten en werking van het zenuwstelsel
 • Onderhoud van een normale bloedsuikerspiegel
 • Ondersteuning van de psychologische functie en elektrolyt evenwicht

Ben je op zoek naar één product voorzien van alle benodigde voedingstoffen en een hoop extra’s dan trekt Scitec’s allround musclegainer Myomax Hardcore je graag naar een volgend niveau!

Extra informatie

Smaak

Max Chocolate