Scitec Pow3rd 2.0

21.90

Scitec Powerd 2.0 pre-workout is een een high tech pre-workout mix van de meest essentiële kracht-ingrediënten! Creatine, Beta-Alanine, Arginine, L-Carnitine, noem maar op! Alleen de beste ingrediënten zijn samengevoegd in de Scitec Powerd 2.0.

  • Hoogste opneembaarheid creatine-compound!
  • Geen toegevoegde suikers!
  • Meer uithoudingsvermogen & krachtbooster zonder “pepstofjes”!
  • 350gram, 50 doseringen!

Beschrijving

Scitec Powerd 2.0 is het nieuwste krachtproduct uit de lijn van Scitec Nutrition! Deze mix van creatine met de hoogste PH-waarde, energizers en acid buffers zorgt voor ervoor dat je meer gewicht kan pakken, langer kan trainen, minder spierpijn krijgt en je spieropbouw naar een nieuw level trekt! Uniek aan deze mix is dat hij puur is samengesteld uit werkzame stoffen voor spiergroei! Er zijn dus geen ineffectieve stoffen of suikers toegevoegd en ook geen “pepstofjes” waardoor je slecht slaapt en welke niks toevoegen voor je spiergroei. Wil je een  booster voor spieropbouw en meer kracht en energie tijdens je training zonder overbodige toevoegingen dan is Scitec Powerd! het product voor jou!

Scitec Powerd! bevat een geavanceerde  l-carnitine en stimuleert dan ook de aanmaak van droge spiermassa. Let wel op, gebruik maximaal 2 servings Powerd! per dag!

Beste moment van inname: 1 serving oplossen in 300ml water 30-60 minuten voor je training

Extra informatie

Gewicht

350 gram

Smaak

Power Pear, Cherry Crank, Arousing Apple