Scitec Protein Pancake

19.90

Scitec Protein Pancake heerlijke pannenkoek met hoogwaardige eiwitten uit meerdere bronnen!

  • 13 gram eiwit
  • 150 kcal
  • Heerlijke eiwitrijke pannenkoek
  • Makkelijk te bereiden
  • 3 kwaliteitsbronnen: wei-eiwit, micellaire caseïne, ei-eiwit
  • Met havermeel
Wissen

Beschrijving

Scitec Protein Pancakes – Met de 6 beste eiwitten in één product ontstaat de perfecte Eiwit Pannenkoek. Scitec Protein Pancakes zijn ideaal voor mensen die willen afvallen door middel van een eiwitdieet en mensen die krachtgericht trainen en meer spieropbouw nastreven.

Het is tijd om van pannenkoeken een onderdeel van uw fitness dieet te maken! Pannenkoeken zijn nog nooit zo populair bij sporters geweest! Scitec heeft een heerlijke PROTEIN PANNENKOEK ontwikkeld. om de hoge eiwitbehoefte van atleten, waaronder bodybuilders en iedereen met een actieve levensstijl te ondersteunen.

Eiwit pancakes zijn niet nieuw meer op de voedingsmarkt, wat dit product uniek maakt is dan ook de hoge kwaliteit van de gebruikte eiwitten. Dit product bevat 30%  zeer hoogwaardige eiwitten en eiwitten uit meerdere populaire bronnen!

Scitec Protein Pancakes zijn perfect voor een uitgebalanceerd dieet

Zodra u de Scitec Protein Pancake proeft, zult u nooit meer verlangen naar reguliere, lage eiwit pannenkoeken. De hoogwaardige proteïne maken dit product tot een spierherstellende voedingsbron. De smaken Coconut white chocolate (echte cocos), Chocolate banana en Cottage cheese orange maakt het ook een feestje voor de smaakpapillen!

Het belangrijkste voordeel van eiwit pannenkoeken is dat u gemakkelijk uw spieren kan ondersteunen met de juiste hoeveelheid snelle en langzame eiwitten (wei, ei, caseïne) in een zeer aangename manier.

Voor wie is Scitec Protein Pancake

Zoek jij naar een eiwitrijk ontbijt of snack? Dan is de Protein Pancake van Scitec Nutrition de perfecte oplossing voor jouw zoektocht. Niet alleen krijg je alle benodigde voedingstoffen binnen dankzij een zorgvuldig samengestelde mix van eiwitten, koolhydraten en vetten – alle ingrediënten zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Precies zoals je dit gewend bent van Scitec Nutrition.

Voor alle doe-het-zelvers: maak het makkelijker voor jezelf. Je hoeft niet langer van alles uit te proberen om een lekkere pancake te maken. Meng 1 scoop met 100 milliliter water of melk. Bak de pancake in een niet-klevende pan en in 2 minuten kan je genieten van een kwalitatieve maaltijd.

Extra informatie

Smaak

White Chocolate Coconut, Banana Chocolate, Cottage Cheese Orange, Unflavored

Voedingswaarden

Scitec Nutrition Protein Pancake

Gebruiksaanwijzing

Meng 37 gram (1 maatschep) met ongeveer 100 ml magere melk/water. Meng ofmix stevig tot u een conventioneel pannenkoek deeg bekomt. Giet in een anti kleef pan en bak op gemiddeld vuur tot je een bruin gouden kleur aan beide zijden heeft  (1-2 minuten voor elke kant, afhankelijk van de dikte van het mengsel). Experimenteer met de dikte van het deeg, de grootte van de pannenkoek en de baktijden om een perfecte protein pancake te maken!

Verpakking

1036 gram – 28 serveringen