Scitec 100% Whey Protein

Vanaf: 26.90

Scitec Nutrition 100% Whey Protein: de originele whey waar Scitec groot is geworden.

  • 100% eiwit van ultra gefilterde whey concentraat
  • Met extra L-Glutamine en Taurine
  • Biedt het volledige aminozuren spectrum mét alle essentiële aminozuren.
Wissen

Beschrijving

100% Whey Protein is een uitstekende kwaliteit proteïne uitsluitend uit wei. Eiwitten zijn de bron van stikstof en onmisbare aminozuren, die het lichaam nodig heeft voor weefselgroei en onderhoud. Daarom draagt ​​100% wei proteïne bij aan de groei en instandhouding van spiermassa, en ook aan het behoud van normale botten. Wei proteïne uit melk is een zogenaamd volledig eiwit, omdat het het lichaam voorziet van alle benodigde soorten aminozuren, inclusief de 9 aminozuren die het lichaam niet kan synthetiseren en moet worden geleverd door het dieet (dwz histidine, isoleucine, leucine, Lysine, Methionine, Fenylalanine, Threonine, Tryptophan, Valine).

100% Whey Protein heeft meer toegevoegde ingrediënten: een “Amino Acid Matrix” biedt extra aminozuren, namelijk Taurine en L-Glutamine. L-Glutamine is het meest voorkomende vrije aminozuur in menselijk bloed.

De 100% Whey Protein-niet-gearomatiseerde versie biedt de ‘onaangeroerde’ eiwitgrondstof die daarom vrij is van enige smaakstof, kleurstof, zoetstof, enz. Ook is de eiwitconcentratie iets hoger dan die van de gearomatiseerde versies.

Extra informatie

Gewicht

920 gram, 2350 gram, 5000 gram

Smaak

White chocolate, Vanilla, Unflavored, Tiramisu, Strawberry, Peanut butter, Orange cream, Milk chocolate, Chocolate, Chocolate mint