Scitec T/GH

28.90

Scitec T/GH draagt bij tot het behoudt van een normaal testosteronspiegel. Scitec T/GH bestaat uit 12 veilige en bewezen effectieve ingrediënten en kan jou helpen bij de aanmaak van meer spierweefsel.

  • Ondersteuning van testosteron, groei en hormoonsynthese
  • Met 12 krachtige ingrediënten
  • DAA, amino-complex, geavanceerde carnitines
  • Versterkt met mineralen en vitamines
  • Toename spiermassa

Beschrijving

Scitec TGH TESTOBOOSTER vertegenwoordigt de nieuwe generatie testosteronbooster formules. Dankzij de combinatie van in totaal 12 zorgvuldig geselecteerde en krachtige ingrediënten krijgen jouw testosteron levels een flinke boost. Met o.a. DAA, Acetyl L-carnitine, Arginine, Zinc en magnesium is dit een complex en zeer effectief product!

De belangrijkste toevoeging is die van DAA (D-Asparaginezuur) in de wetenschappelijk onderzochte en bewezen hoeveelheid van 3 gram. Deze stof komt van nature onder andere voor in de hypofyse – het orgaan waar het groeihormoon wordt aangemaakt. Het verhogen van de aanwezige hoeveelheid DAA kan jou helpen bij het verhogen van de testosteron en aanmaak van het groeihormoon. Ondersteund door belangrijke mineralen in de vorm van zink en magnesium wordt jouw lichaam in staat gesteld niet spierweefsel te ontwikkelen. En dit betekend voor jou maar één ding: SPIERGROEI!