Vita Greens & Fruit

34.90

  • Groente- en fruitmengsels, vezels, vitamines, mineralen en spijsverteringsenzymen!
  • Verbeterd met “adaptogene” planten!
  • Ondersteunt het immuunsysteem!

Uitverkocht

Beschrijving

Vita Greens & Fruits is onze superieure greens-formule met veel natuurlijke ingrediënten, vitamines en mineralen. Vitaminen en mineralen zijn essentiële essentiële voedingsstoffen die voldoende moeten worden opgenomen voor een optimale gezondheid en sportprestaties op hoog niveau. Veel mensen hebben om verschillende redenen (bijvoorbeeld: een hekel aan smaak, gebrek aan tijd, noem maar op!) Moeite met het eten van al hun groenten en fruit, maar nu is hier wat hulp!
Vita Greens & Fruits bevat 18 verschillende groente- en 8 verschillende fruitbronnen in één portie! Spijsverteringsenzymen en Astragin® worden ook aan de formule toegevoegd.

Vita Green & Fruits heeft ook een flinke dosis ‘adaptogene’ planten. Tarwegras en Spirulina helpen het gewicht onder controle te houden door het hongergevoel te verminderen. Rheishi-paddenstoel draagt ​​bij aan de natuurlijke immunologische afweer. Gerstegras beschermt cellen tegen oxidatieve schade.

Vita Greens & Fruits – naast andere micronutriënten – bevat de B-Complex vitamines en vitamine C, plus essentiële mineralen zoals selenium en zink. Vitamine C draagt ​​bij tot de normale werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel, en tot het verminderen van vermoeidheid en vermoeidheid *. Vitamine D draagt ​​bij tot het behoud van de normale werking van het spier- en immuunsysteem en tot de normale opname en het gebruik van calcium en fosfor. * Vitamine K2 draagt ​​bij tot een normale bloedstolling en tot het behoud van normale botten. * Zink draagt ​​bij tot een normale vruchtbaarheid, reproductie en voor het behoud van normale testosteronniveaus, en ook voor een normaal metabolisme van macronutriënten. * Magnesium draagt ​​bij tot de normale werking van het zenuwstelsel: neurotransmissie en spiercontractie inclusief hartspier; ook voor normale eiwitsynthese en voor het behoud van normale botten en tanden. * Selenium draagt ​​bij tot een normale spermatogenese, tot een normale schildklierfunctie en tot het behoud van normaal haar, nagels. *

Extra informatie

Smaak

Pear lemon grass

Gewicht

600 gram