Scitec Mega Daily One Plus

Nog geen beoordelingen
Helpt de functie van het immuunsysteem behouden
Bevorderd de opname van eiwitten/proteïne
Bevat 250% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van vitamine D3!

Vanaf

 12,90

De vitaminen uit Scitec Mega Daily One Plus helpen de functie van het immuunsysteem behouden tijdens en na intensieve inspanning (Belangrijke voordelen op het gebied van training en inspanning worden verkregen bij een dagelijkse inname van 200 mg vitamine C naast de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid ) Vitamine B2 draagt bij aan de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en het onderhoud van rode bloedcellen terwijl Folaat bijdraagt aan de aminozuursynthese en hiermee de opname van eiwitten/proteine bevorderd.

Scitec Mega Daily One Plus bevat ook 250% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van vitamine D3! Vitamine D draagt bij aan de instandhouding van het spier-en immuunsysteem , en de opname en een juiste verwerking van calcium en fosfor .

Zink draagt bij aan een normale vruchtbaarheid ,  de voortplanting en het onderhoud van testosteron niveaus , en ook aan een normaal metabolisme van macronutriënten .

Magnesium heeft weer invloed op de werking van het zenuwstelsel : neurotransmissie en spiercontractie waaronder de hartspier , en ook op de eiwitsynthese en de instandhouding van normale botten en tanden .

Selenium helpt het lichaam bij spermatogenese en ondersteunt de schildklierfunctie en de handhaving van huid, haren & nagels . *

Multivitaminen spelen een grote rol in de instandhouding van een gezond lichaam. Doordat een gezond lichaam gemakkelijker in staat is spieren te herstellen en op te bouwen en vet af te breken hebben zij naast de “innerlijke invloed” (een goede algehele gezondheid) ook invloed op de uiterlijke factoren en kunnen zij bijdragen aan een gezond, fit en mooi lichaam.

Verpakking

120 capsules (120 doseringen), 60 capsules (60 doseringen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

[]