Scitec 100% Whey Protein Professional

Nog geen beoordelingen
22 gram eiwit en slechts 1.4 gram suiker per servering
Combinatie van zuivere whey concentrate en whey isolate
Heerlijke smaken proteïne, ook in combinatie met water

Vanaf

 32,50

Tegenwoordig zijn er vele eiwitproducten op de markt in de meest uitéénlopende kwaliteiten. De keuze wordt er hierdoor niet makkelijker op. Vaak wordt er verwezen naar een “betrouwbare bron uit de EU” als garantie, dit zegt echter weinig tot niets. Wil jij top eiwitshakes kopen bedoeld voor spierherstel en aanmaak van nieuw spierweefsel dan is Scitec 100% Whey Protein Professional de perfecte keuze eiwitshake!

De hardwerkende sporter. Dat is waar het om gaat. Jij wilt resultaat behalen in de sportschool. Wanneer je daarbij gebruik maakt van eiwitpoeder wil je er zeker van zijn dat het alle ingrediënten bevat die jou helpen bij het bereiken van optimaal spierherstel. Scitec 100% Whey Protein Professional bevat een compleet aminozuren profiel; dit is nodig voor het spierherstel proces. Voor extra stimulatie is er een Aminozuren Matrix toegevoegd om de spieren te voorzien van de zo nodige brandstof.

Scitec 100% Whey Protein Professional: de definitie van kwaliteit

Scitec 100% Whey Protein Professional is een eiwit supplement van de bovenste plank. Elke servering bevat 22 gram pure proteïne uit whey. Elke pot bevat een uitgebalanceerde combinatie van whey concentrate en whey isolate.

Deze whey wordt gemaakt van échte melk, van échte koeien. Sterker nog: de whey is afkomstig van koeien die heerlijk staan te grazen in de Hollandse weide. Dezelfde melk waarmee Gouda kaas wordt gemaakt is de bron voor de deze must-have whey protein.

Internationaal staan we bekend om tulpen, molens en klompen. Wat velen niet weten is dat we binnen de supplementen branche bekend staan om de uitstekende whey. Deze whey wordt gebruikt als bron voor de uitstekende whey protein van Scitec Nutrition.

De puurste bouwstenen vind je terug in dit product. Absolute kwaliteit daar draait het om. Niks gaat de deur uit wat niet eerst zelf is gecontroleerd en getest. Elke batch wordt gecontroleerd en gesampeld om er zeker van te zijn dat wat er op het label staat ook klopt. Wanneer de whey ook maar 1% afwijkt van de ingrediënten mix wordt het niet verkocht. Dat is nog eens toewijding aan kwaliteit!

Alles moet kloppen. Alles moet 100% zijn.

Extra enzymen voor een verbeterde eiwit opname

Scitec 100% Whey Protein Professional heeft extra toegevoegde spijsverteringsenzymen. De enzymen helpen bij – en zijn noodzakelijk voor – het verteren van de eiwitten. De binnenkomend e macronutriënten worden afgebroken en verteerd voor een verbeterde opname. Dit verhoogt op zijn beurt de biologische waarde wat de het spierherstelproces ten goede komt.

Ervaar je direct de volgende voordelen:

Stap in de wereld van Scitec Nutrition. Bij het klaarmaken van de allereerste shake merk je direct waarom die één van de best verkochte shakes in Europa is. Kwaliteit is alles, maar de ervaring van het product is minstens zo belangrijk. Bij Scitec 100% Whey Protein Professional ervaar je direct de volgende voordelen:

  • Perfecte oplosbaarheid. Een shake die mixt zoals het hoort
  • De shake wordt niet dik
  • Overheerlijke smaken en niet chemisch

Voor wie is Scitec Whey Protein Professional?

Scitec Whey Protein Professional is geschikt binnen elk type dieet: afvallen of aankomen. Iedere sporter die zijn spierherstel wilt bevorderen en der groei van nieuw spierweefsel wilt bevorderen. Daarnaast helpt dit top kwaliteit whey product met het behouden van spiermassa en het behoud van gezonde botten.

Neem geen genoegen met minder. Kies voor kwaliteit. Kies voor 100%. Kies voor Scitec Nutrition Whey.

Verpakking

2350 gram (78 shakes), 5000 gram (166 shakes), 920 gram (30 shakes)

Smaak

Banana, Chocolate, Chocolate Cookies & Cream, Chocolate Hazelnut, Ice Coffee, Kiwi Banana, Lemon Cheesecake, Strawberry, Strawberry White Chocolate, Vanilla, Vanilla Very Berry

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

[]