Scitec Multi Pro Plus

Nog geen beoordelingen
Alles-in-één: maar liefst 25 ingrediënten in een hoge dosering
Complete multivitamine & mineralen formule van hoog niveau
Hét multivitaminen product van Scitec Nutrition

Vanaf

 25,90

Bespaar:  4,00

Als actief sporter is het van extra belang dat je niet tekort komt in vitamine en mineralen. Deze voedingstoffen zijn de basis voor een goede gezondheid en optimale prestaties van het menselijk lichaam. Met Scitec Multi Pro Plus heb de juiste dagelijkse aanvulling binnen handbereik. 1 zakje bevat alles wat een sporter dagelijks nodig heeft op het gebied van mineralen en vitamines. Door de afnemende kwaliteit van onze dagelijkse voedingsstoffen door massaproductie en gebruik van chemicaliën is een goede multi Vitamine onmisbaar geworden. Door hoog in je vitamines te zitten geef je het lichaam rust op het gebied van gezondheid, alertheid en weerstand. Doordat je lichaam zich minder druk hoeft te maken om dit soort zaken blijft er meer tijd over voor herstel en groei. Is je lichaam in optimale staat van gezondheid dan zijn de omstandigheden voor spieropbouw en vetverbranding ook optimaal!

Geef je energielevels een boost met Scitec Multi Pro Plus

Uiteraard levert Multi Pro Plus van Scitec Nutrition de broodnodige bouwstenen. Maar er is ook een ander kwestie waar Scitec Multi Pro Plus bij helpt: energie. Vitamines en mineralen voorzien het lichaam ook van energie. Door de lichamelijke belasting die je in de sportschool uitvoert heeft het lichaam tijd nodig om te herstellen. Dit kost energie.

Naast fysieke vermoeidheid spelen mentale vermoeidheid/futloosheid en stress een grote rol in onze energieproblemen. Geef jezelf een boost met de vitamines en mineralen die Scitec Nutrition jou met Multi Pro Plus te bieden heeft.

De kracht van Vitamine B

Scitec Multi Pro Plus bevat een hoge dosering vitamine B complex. De toevoeging van voldoende vitamine B in het dieet is van groot belang voor een actief sporter. Vitamine B speelt een belangrijke rol in de ondersteuning van een goede celstofwisseling/metabolisme. Verder vindt je Vitamine B ook terug in de processen omtrent eiwitsynthese.

Eiwitsynthese heeft betrekking op de aanmaak van eiwitten. Als sporter trek je vol enthousiasme de sportschool in om progressie te boeken. Deze progressie hangt samen met het beschadigen van spiercellen tijdens jouw workout. Vitamine B ondersteunt die proces en helpt jouw spierweefsel te herstellen. Bij herhaling van het trainingsproces wordt spiergroei bereikt en neemt ook jouw kracht toe. Dat willen we natuurlijk!

Maar vitamine B doet meer. Wat denk je van de functies die zich richten op de verbranding van vetten of die van de aanmaak van ATP. ATP… waar kennen we dat van? Juist, van creatine (zoals Scitec 100% Creatine Monohydraat). ATP is de werkzame stof uit creatine die jou voorziet van meer energie. Meer energie betekent meer power tijdens de training. Wat dat voor voordeel met zich meebrengt hoeven wij jou als fanatieke sporter natuurlijk niet te vertellen.

Mineralen, mineralen en nog eens mineralen!

Naast de broodnodige vitamines is Scitec Multi Pro Plus volgepakt met essentiële mineralen: magnesium, selenium en zink.
In de volksmond is magnesium veelal bekend als ingrediënt die helpt bij het verminderen van spierkrampen. Veel sporters zijn bekend met de werking van magnesium. Voor de sporters is de werking van magnesium vooral bekend vanwege de spieropbouwende kwaliteiten. Magnesium is nodig als bouwsteen voor de aanmaak voor spierweefsel. Uiteraard speelt magnesium een grote rol in meer processen die bijdragen en verbeterde prestaties en gezondheid.

Zink doet eveneens bij veel sporters een belletje rinkelen. Ook zink staat bekend als belangrijk mineraal voor de eiwitsynthese en ontwikkelen – en daarmee groei – van (spier)weefsel.

Scitec Multi Pro Plus bevat hoge waardes van deze mineralen, maar bevat natuurlijk nog veel meer essentiële mineralen. Dit vitamine en mineralen complex supplement is een zorgvuldig samengestelde formule die erop is gericht om jou, als sporter, beter te laten presteren en herstellen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

[]