Scitec 100% Creatine Monohydrate

Nog geen beoordelingen
Creatine, voor meer kracht bij explosieve krachtsinspanningen
Creatine stimuleert spiergroei/(vetvrije)spiermassa bij explosieve krachtsinspanningen
Met Creatine monohydraat: meest zuivere vorm van creatine!

Vanaf

 20,90

Scitec 100% Creatine Monohydrate helpt om energie aan alle cellen te leveren, voornamelijk spieren, door de vorming van Adenosine TriPhosphate (ATP) te vergroten. Creatine monohydraat is de bekendste vorm van alle creatine-soorten op de markt. Lange tijd was de monohydraat de enige creatine in de schappen en is voor velen nog steeds de ultieme spieropbouwer!

Het is wetenschappelijk bewezen dat creatine in een dagelijkse dosis van 3 g de prestaties verbetert bij opeenvolgende bursts van korte, intensieve oefeningen zoals gewichtstraining en intervalcardio. Het is dus logisch dat voor veel sporters creatine al jarenlang een vertrouwd en geliefd supplement is.

Al jaren een vertrouwd supplement

Scitec 100% Creatine Monohydrate is een van de meest populaire supplementen die worden gebruikt door mensen die spiermassa willen opbouwen. Het tilt jouw training naar een hoger hoger niveau door de jouw kracht te vergroten. Dit komt jouw prestaties ten goede. Scitec Creatine Monohydraat is niet alleen een uitstekend supplement, maar het is ook het hoogst onderzochte sportvoedingssupplement op de markt.

Hoewel creatine kan worden verkregen door de consumptie van voedsel, zoals vlees, gaat veel ervan verloren bij het koken van het vlees en daarom krijgen we niet een voldoende dosering. Daarnaast is de van natuurlijk aanwezige hoeveelheid creatine in voeding relatief laag. Om deze reden kunnen producten zoals Scitec Creatine Monohydraat ons helpen te bereiken wat we nodig hebben. Een hoger gehalte creatine in het spierweefsel, meer kracht en meer progressie.

Er is geen specifiek tijdstip van de dag om Creatine te nemen, maar de meeste sporters nemen het gelijk met hun eiwitshake (zoals de whey protein professional). Wel hebben wij een gebruiksadvies. Kijk hiervoor bij de tab Gebruik.

Voor wie is Scitec 100% Creatine Monohydrate

Dit product is geschikt voor elke krachtsporter die wilt werken aan het vergroten van zijn/haar spiermassa.

Verpakking

1000 gram (200 doseringen), 300 gram (doseringen), 500 gram (100 doseringen)

Smaak

Unflavored

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

[]