Scitec 100% Whey Isolate

Nog geen beoordelingen
Bestaat uit aminozuren met de hoogste biologische waarde, wordt het snelst opgenomen van alle soorten eiwitten!
Voor spierherstel en spieropbouw
Zéér laag in vet en suiker

Vanaf

 29,90

Scitec 100% Whey Isolate is de hoogst opneembare vorm proteïne op de markt!

Scitec Whey Isolate is een uitstekende kwaliteit eiwit van whey isolaat en de shake is verbeterd door de toevoeging van gehydroliseerde whey wat nóg sneller wordt opgenomen. Dit betekent dat de shake van Scitec Whey Isolate een hogere biologische waarde en opneembaarheid heeft, maar vooral dat de eiwitten van de hoogste kwaliteit zijn!

Het is algemeen bekend dat de isolaat eiwitten een hoger percentage eiwit heeft dan whey concentraten. Dit betekend tegelijkertijd dat Scitec Whey Isolate een lagere hoeveelheid suiker (inclusief lactose) en vetten bevat. Oftwel: een whey isolaat is een puurdere vorm van een whey-eiwit concentraat. Dit komt uiteindelijk allemaal op hetzelfde neer: een hoge kwaliteit eiwit!

Met Scitec Whey Isolate haal je een ongekend zuivere eiwit in huis waarmee je het maximale haalt uit je spierherstel, spierbehoud en spieropbouw. Door de zuivere vorm van proteïnen en de toevoeging van gehydroliseerde eiwit zorgt voor een extra snelle opname van de werkzame stoffen. Hierdoor neem je een voorsprong in het herstellen van de spieren na een intensieve training waardoor de aanmaak van nieuw spierweefsel extra wordt gestimuleerd.

Spieren zijn opgebouwd uit eiwitten. Eiwitten zijn op hun beurt weer opgebouwd uit aminozuren. Om voldoende spierherstel en spieropbouw te kunnen genereren heb je de beste eiwitten nodig om resultaat te boeken. Eiwitshakes kopen of proteïne repen innemen zijn dan ook nodig om voldoende resultaat te kunnen behalen uit je workout. Reken uit hoeveel eiwitten je per dag nodig hebt en neem de beste fitness supplementen om je lichaam te stimuleren. Vul je eetpatroon aan met de beste supplementen van Scitec Nutrition. Deze Scitec Whey Isolaat helpt je bij het binnenkrijgen van de juiste voedingsstoffen op het juiste moment.

Wat maakt Scitec 100% Whey Isolate de ideale post-workout

Deze wei-isolaat is afkomstig van de beste kwaliteit whey afkomstig van Nederlandse koeien. Échte Hollandse kwaliteit is dus verwerkt in dit product – gemaakt van de hoogste kwaliteit isolaten. Iets om trots op te zijn. De wei-isolaat is een snelwerkend en 100% wei-isolaat eiwit. Dankzij de hoge, zuivere kwaliteit en snelle werking is dit de perfecte shake voor direct na de training.

Na een goede en intensieve training zijn de energie- en voedingsreserves uitgeput. Jouw lichaam vraagt om voeding (de zogeheten anabolic window) zodat de herstelprocessen die volgen ondersteund en gestimuleerd kunnen worden. Je lichaam is in een anabolische staat.

Het is van belang dat je voldoende eiwitten en koolhydraten binnenkrijgt om van de anabolische staat te profiteren. Doe je dit niet dan vind het tegenovergesteld plaats: het lichaam gaat spieren afbreken. Dit voorkomt je door de snel opneembare Scitec 100% Whey Isolate te nemen na de training. Het lichaam krijgt een directe aanvoer van eiwitten zodat je spieren kunnen herstellen en dus sneller kunnen groeien.

Voor wie is wei-isolaat geschikt?

100% Whey Isolate is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een snelwerkend eiwit van hoge kwaliteit. Deze hoogwaardige combinatie van ingrediënten zorgt voor een snelle en efficiënte levering van voedingsstoffen aan de spieren, waardoor jij sneller kunt beginnen met spiereiwitsynthese dan met een normaal weiconcentraat.

Ons 100% wei-isolaat-eiwit is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een eiwitsupplement ter ondersteuning van hun dieet. Het bevat weinig vet en suiker en helpt u om overtollige calorieën te verminderen, ideaal voor diegenen die op dieet zijn of op zoek zijn naar gewichtsverlies. Met onze toegevoegde lactase-enzymen is het gemakkelijk voor de maag en beter te verteren.

Dit product is uitstekend voor mensen die hun lichaamsvet willen verminderen en tegelijkertijd spiermassa willen vergroten. Het is ook een uitstekend ondersteunend supplement voor botgroei en -onderhoud.

Verpakking

2000 gram (80 shakes), 700 gram (28 shakes)

Smaak

Banana, Chocolate, Strawberry, Vanilla

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

[]