Scitec Protein Pancake

Nog geen beoordelingen
Heerlijke eiwitrijke (13 gram) pannenkoek
Makkelijk te bereiden en slechts 15 kcal per pannekoek
3 kwaliteitsbronnen: wei-eiwit, micellaire caseïne, ei-eiwit

Vanaf

 17,90

Scitec Protein Pancakes – Met de 6 beste eiwitten in één product ontstaat de perfecte Eiwit Pannenkoek. Scitec Protein Pancakes zijn ideaal voor mensen die willen afvallen door middel van een eiwitdieet en mensen die krachtgericht trainen en meer spieropbouw nastreven.

Het is tijd om van pannenkoeken een onderdeel van uw fitness dieet te maken! Pannenkoeken zijn nog nooit zo populair bij sporters geweest! Scitec heeft een heerlijke PROTEIN PANNENKOEK ontwikkeld. om de hoge eiwitbehoefte van atleten, waaronder bodybuilders en iedereen met een actieve levensstijl te ondersteunen.

Eiwit pancakes zijn niet nieuw meer op de voedingsmarkt, wat dit product uniek maakt is dan ook de hoge kwaliteit van de gebruikte eiwitten. Dit product bevat 30%  zeer hoogwaardige eiwitten en eiwitten uit meerdere populaire bronnen!

Scitec Protein Pancakes zijn perfect voor een uitgebalanceerd dieet

Zodra u de Scitec Protein Pancake proeft, zult u nooit meer verlangen naar reguliere, lage eiwit pannenkoeken. De hoogwaardige proteïne maken dit product tot een spierherstellende voedingsbron. De smaken Coconut white chocolate (echte cocos), Chocolate banana en Cottage cheese orange maakt het ook een feestje voor de smaakpapillen!

Het belangrijkste voordeel van eiwit pannenkoeken is dat u gemakkelijk uw spieren kan ondersteunen met de juiste hoeveelheid snelle en langzame eiwitten (wei, ei, caseïne) in een zeer aangename manier.

Voor wie is Scitec Protein Pancake

Zoek jij naar een eiwitrijk ontbijt of snack? Dan is de Protein Pancake van Scitec Nutrition de perfecte oplossing voor jouw zoektocht. Niet alleen krijg je alle benodigde voedingstoffen binnen dankzij een zorgvuldig samengestelde mix van eiwitten, koolhydraten en vetten – alle ingrediënten zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Precies zoals je dit gewend bent van Scitec Nutrition.

Voor alle doe-het-zelvers: maak het makkelijker voor jezelf. Je hoeft niet langer van alles uit te proberen om een lekkere pancake te maken. Meng 1 scoop met 100 milliliter water of melk. Bak de pancake in een niet-klevende pan en in 2 minuten kan je genieten van een kwalitatieve maaltijd.

Verpakking

1036 gram (28 pannekoeken)

Smaak

Chocolate Banana, White Chocolate Coconut

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

[]