Scitec Jumbo Hardcore

Nog geen beoordelingen
5 verschillende kwaliteit eiwitten met 'Time-released' afgifte systeem
7 verschillende koolhydraten voor langdurige kracht en energie waaronder het gepatenteerde MODCARB systeem van Scitec
6 multi-level creatines met verschillende PH-waardes waaronder ook de meest geconcentreerde CREAPEP-variant

Vanaf

 37,50

Scitec Jumbo Hardcore is de crème de la crème binnen de Jumbo serie. Na de Populaire Scitec Jumbo en Scitec Jumbo Professional weightgainers is er een next-level variant in de lijn ontwikkeld.

Dit is een gainer die niet draait om aankomen in massa in algemene zin. De complete ingrediëntenlijst is zorgvuldig samengesteld om een unieke mix te creëren die staat voor kwalitatieve massa toename. In andere woorden vetvrije massa/droge spiermassa. Het uiteindelijke doel is om meer spiermassa op te bouwen en te groeien. Hierbij willen we de toename in vet minimaliseren. Dat is precies waar het bij deze lean muscle gainer om gaat.

Bij de ingrediëntenlijst draait het niet om de hoogste score calorieën te behalen. Het draait erom dat jij voorzien wordt in kwalitatieve macronutriënten. Door efficiënte voeding wordt jouw lichaam in staat gesteld om te herstellen en nieuw (spier)weefsel aan te maken. Dit wordt gerealiseerd met maar liefst 46 werkzame ingrediënten. Een indrukwekkende ingrediëntenlijst met de nieuwste spieropbouwende en herstellende ingrediënten uit “bodybuild-land” toegevoegd aan de vertrouwde matrix van creatines, aminozuren, eiwitten en koolhydraten.

Wil jij zo lean mogelijk spiermassa opbouwen. Dan kies je voor Scitec Jumbo Hardcore.

Scitec Jumbo Hardcore is absolute kwaliteit

De unieke mix van hoogwaardige eiwitten, koolhydraten en creatines maakt het de go-to-gainer voor mensen die op zoek zijn naar serieuze massa. Het is vaak moeilijk om alleen calorieën van hoge kwaliteit toe te voegen. Voor een sporter is een goed dieet het moeilijkste wat er is. Het binnenkrijgen van hoge kwaliteit voedingsbronnen is geen eenvoudige opgave.

Dit geld des te meer voor een sporter die in de bulk fase zit. Voor velen ligt de nadruk op veel eten; met name veel koolhydraten. Maar het lichaam heeft meer nodig. Een compleet aminozuren profiel afkomstig van een hoge kwaliteit bron voor snelle opname en maximaal herstel. Vitamines en mineralen die dienen als bouwstenen voor nieuw weefsel en helpen/ondersteunen bij de eiwitsynthese. En uiteraard een mix van enkelvoudige en meervoudige koolhydraten afkomstig uit verschillende bronnen voor energievoorziening en voeding van het lichaam.

Door Jumbo Hardcore aan uw routine toe te voegen, wordt het behalen van uw intakedoelen een beetje eenvoudiger.

Scitec Jumbo Hardcore is ideaal voor sporters die op zoek zijn naar één product waar alles in zit wat ze nodig hebben. Het is de ultieme massa-gainer met hoogwaardige wei-eiwitten, multi-source koolhydraten en 6 soorten creatine.

Voor wie is Scitec Jumbo Professional?

Verpakking

1530 gram (10 shakes), 3060 gram (20 shakes), 5355 gram (35 shakes)

Smaak

Brittle White Chocolate, Chocolate

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

[]